Want your
own Fotopage?







 
Sayang Mama dan Papa Alesha n An-Nisa Abriza versi II
Lilypie 1st Birthday Ticker
By: Zaimah Noh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Jan-2009 12:58 Email | Share | | Bookmark
Alhamdulilah atas rezeki dari Nya



Saya bersyukur atas rezeki ini


Tuesday, 25-Mar-2008 04:28 Email | Share | | Bookmark
berpindah

saya telah berpindah ke blogspot... i'm not interested in updating my FP... no security features here ... so feel free to view my blog at http://viruspadu.blogspot.com for more stories about my family... daaaaaaa...


Monday, 4-Feb-2008 01:57 Email | Share | | Bookmark
Perkembangan NISA 10 BULAN

1. berat dia? rasanya ada 8 -9 kg kot

2. pandai menangis x kuar suara hihihihih... kelakor plak... belakon pandai budak ni


3. pandai tepuk tangan dah... kita ckp "nisa tepuk tangan"... terus dia tepuk, x payah tunjuk contoh pun... mcm x sangka dia leh paham... mcm megik plak

4. dah pandai babai, kekadang dia geram, dua2 belah tangan dia babai... tp kalu time dia malas, dia buat dek jer

5. dah ada sebatang gigi kat belah bawah... mamanya sgt teruja anak dah ada gigi tau...

6. sgt kuat makan, bg ajer la apa2 pun, konfem dia makan sampai abis, senang hati mama


7. mcm dulu jugak, konfem tido kul antara kul 7.30mlm - 8.30mlm, kecuali kat umah opah takpun kalu mama dia bawak jalan, tido lambat la dia...

8. byk baju saiz 6-12 bulan dia dah x muat, bukan apa, senteng, so mama dia dah start beli baju budak 1 atau 2 tahun... padahal badan dia kecik ajer, apasal baju leh sendat x tahu ler

9. dah start belajar jalan, walaupun masih goyang2


10. palin suke mandi, kalu kita dah angkat dia sungguh2 dia geleng kepala kata dia nak mandi lagi, sambil gerit merampus sambil tepuk muka, aduhaii... kang seseme mandi lelama sayang...

11. Nisa dah pandai sayang/cium... tp cume cium kat mulut jer lak tu... bukan kat pipi!!!


12. Dah pandai bahasakan diri dia.. "ica.. ica.."

13. Dah mula nangis sambil panggil "pa.. pa.. pa.." (panggil papa la tu)

14. Sudah pandai panjat katil/sofa/baby court/tangga


15. Kuat merajuk...

16. Selalu gaduh ngan mama dia... smlm baru gaduh lagik mase kat Tesco!


Thursday, 24-Jan-2008 07:49 Email | Share | | Bookmark
program PEKERTI NS

Semasa Pelancaran Laman Web PEKERTI

Saya dan SUA ... sweet kan


Saya, ju, zila, ira di office lama saya, MECD


Sedang menunggu program bermula


Semasa Pelancaran


Nampak tak sy kat depan tu?


Alhamdulilah semuanya berjalan lancar.


Monday, 31-Dec-2007 08:03 Email | Share | | Bookmark
Selamat Menyambut Tahun Baru 2008

Kepada semua rakan2 FP, sy ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan "SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2008".

Semoga apa yg diazamkan pada tahun 2007 telah pun terlaksana dan apa dihajati untuk 2008 akan dimakbulkan oleh NYA. AMIN...

Quote:
maaf kerana lama benar saya tidak mengemaskini FP saya


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net